Welkom bij ProFocal fotografie Almere-haven

 

Mijn naam is Cindy Harms en ben begonnen met ProFocal fotografie vanaf 2013. Fairy tail, fashion, dieren en portretten is mijn specialiteit.

IN DE STUDIO

Er is van alles aanwezig in de studio, accessoires en achtergronden in verschillende kleuren en maten. Een make-up tafel met spiegel waar u rustig opgemaakt kunt worden is aanwezig, zo ook koffie en thee.

FAIRY TAIL FOTOSHOOT

Voor een fairy tail fotoshoot is hier genoeg kleding en accessoires b.v. kroontjes, vleugels, pruiken, kleding (waaronder mooie jurken in verschillende kleuren en maten) en nog veel meer! 

ZWANGERSCHAP FOTOSHOOT

Voor een zwangerschap fotoshoot zijn hier jurken met een split aan de voorkant waar je buikje mooi uit komt in verschillende kleuren en maten of eventueel grote doeken die we ook kunnen gebruiken.

PORTRET

Voor een portret kunt u in uw eigen kleding komen en accessoires gebruiken die hier liggen maar neem zo veel mogelijk zelf leuke pulletjes mee. beter te veel dan te weinig!

TIPS!

Een fotoshoot werkt alleen met een ontspannen sfeer. Het is de taak van de fotograaf om zijn model op zijn of haar gemak te stellen. Dan onstaan de beste foto's. 

Wees zelf creatief en neem verschillende accessoires mee zoals: Paraplu's, kettingen, sjaals, hoedjes, tassen, sierraden enz., of gewoon een groene appel kan ook leuk zijn. Hele felle harde kleuren worden vaak niet mooi op een foto tenzij je daar niet veel van aan hebt. Kleding met dunne strepen of geheel zwart of wit werken niet op een foto. Zachte kleuren vaak wel zoals pastel. Hoge hakken doen het ook erg goed. 

NA DE FOTOSHOOT

Na de fotoshoot kunt u rustig de foto's bekijken en een keuze maken welke u het mooiste vind. Daarna worden ze bewerkt dat wil zeggen eventuele huid onheffenheden kunnen worden weggewerkt. Binnen 2 weken krijgt u de foto's in hoge resolutie thuis gestuurd op cd-rom en via WeTransver.

Bent u geïnteresseerd dan bent u van harte welkom in mijn fotostudio in Almere-haven.

Voor meer informatie bel of mail naar:

Telefoon nummer: 06 411 55 255 / e-mail: profocal@hotmail.com.